Privatumo politika

 Kas mes esame ir sąvokos

Duomenų valdytojas ir svetainės https://stiliusmoterims.lt operatorius (toliau – Duomenų valdytojas) Giedrė Lazarčikė vykdo individualią veiklą pagal pažymą Nr.: 947091, elektroninio pašto adresas – info@stiliusmoterims.lt, tel. nr.: +37068468574. Buveinės ir korespondencijos adresas Genių 14-17, Vilnius, Lietuva. Pašto kodas LT 11219.

Pirkėjas – veiksnus fizinis arba juridinis asmuo, įsigijęs prekių interneto parduotuvėje https://stiliusmoterims.lt.

Asmens duomenų tvarkymo taisyklės (toliau – Taisyklės) reglamentuoja pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, kuriais remiasi Duomenų valdytojas tvarkydamas Pirkėjo asmeninius duomenis.

Registracija – Pirkėjo duomenų suvedimas į svetainėje https://stiliusmoterims.lt pateiktą anketą.

 Bendrosios nuostatos

Pirkėjo asmeninių duomenų tvarkymą nustato Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas, Europos Sąjungos Bendrasis Duomenų Apsaugos Reglamentas Nr. 2016/679 ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą bei šios Taisyklės.

Pirkėjų duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, tvarkomi sąžiningai ir tiksliai.

 Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

Pirkėjas sutinka, kad asmens duomenys, kuriuos jis savo noru pateikia registracijos anketoje, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.

Pirkėjas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, blokuoti ar ištrinti parašydamas el. laišką info@stiliusmoterims.lt arba paskambindamas telefonu +37068468574. Tokiu atveju pardavėjas turi patenkinti pirkėjo prašymą.

Pirkėjas turi teisę gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie jo asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti bent per paskutinius vienerius metus.

Pirkėjas turi teisę reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų nuostatų.

Duomenų valdytojas pripažįsta ir gerbia kiekvieno Pirkėjo, kuris registruojasi interneto parduotuvėje, teisę į privatumą. Duomenų valdytojas renka ir naudoja Pirkėjo asmens duomenis (pavadinimą arba vardą ir pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą interneto parduotuvės registracijos anketoje nurodytą informaciją) prekių užsakymų apdorojimui arba kitų prisiimtų sutartinių įsipareigojimų vykdymui. Klientas darydamas užsakymą ar registruojantis pažymi, kad sutinka, kad jo pateikti asmens duomenys būtų tvarkomi stiliusmoterims.lt internetinės parduotuvės tikslais. Klientas pažymėjęs, kad nori gauti naujienlaiškius sutinka, kad jo el. paštu būtų siunčiami mūsų naujienlaiškiai. Klientas gali bet kada naujienlaiškio atsisakyti.

Duomenų valdytojas įsipareigoja neatskleisti Pirkėjo asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus Duomenų valdytojo partnerius, teikiančius prekių pristatymo arba kitas, su Pirkėjo užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais Pirkėjo asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.

Registruojantis per „Facebook“ ar „Google” paskyrą, iš Svetainės Pirkėjas perkeliamas į „Facebook“ ar „Google” svetainę ir paprašoma įvesti savo „Facebook“ ar „Google” paskyros prisijungimo duomenis. Pirkėjui įvedus savo „Facebook“ ar „Google” prisijungimo duomenis ir atsidūrus „Facebook“ ar „Google” svetainėje, Pirkėjas gali nuspręsti, ar kartu su savo viešu profiliu (konkrečiai – nario vardu, lytimi, profilio nuotrauka) pageidauja mums suteikti daugiau savo „Facebook“ duomenų, t.y. savo draugų sąrašą ir (arba) elektroninio pašto adresą. (Pirkėjui nekeičiant numatytųjų nustatymų, bus pasirinkti visi aukščiau paminėti „Facebook“ duomenys. Paspaudus mygtuką „Tęsti kaip…“ (angl. „Continue as…“), Pirkėjas sutiks, kad pasirinkti „Facebook“ ar „Google” duomenys bus perduodami www.stiliusmoterims.lt.) Gaunami duomenys iš „Facebook“ ar „Google” bus panaudoti Pirkėjo paskyrai sukurti. Tai reiškia, kad bus naudojamas Pirkėjo „Facebook“ ar „Google” paskyros nario vardas kaip www.stiliusmoterims.lt paskyros vardas. Bet kuriuo metu Pirkėjas gali atsieti savo „Facebook“ paskyrą. Tai padaryti galite susisiekę su mumis telefonu +37068468574 arba el. paštu info@stiliusmoterims.lt.

Jei Pirkėjas nepageidauja registruotis per „Facebook“ ar „Google” paskyrą ar tokios galimybės nėra svetainėje, tai padaryti galės suvedęs savo toliau nurodytus duomenis: vardas, pavardė (privaloma informacija), elektroninio pašto adresas (privaloma informacija), slaptažodis, pristatymo adresas. Pirkėjui nepageidaujant turėti savo paskyros, jis neprivalo jos susikurti ir pateikti užsakymą gali be paskyros sukūrimo, pateikdamas tik vardas, pavardė (privaloma informacija), elektroninio pašto adresas (privaloma informacija), pristatymo adresas.

Pirkėjas savo paskyroje gali pats tvarkyti, keisti šiuos duomenis: vardą ir pavardę, gimimo datą, slaptažodį, pasižymėti naujienlaiškių siuntimą. Ištrinti, keisti, pridėti pristatymo adresus. Matyti užduotus klausimus, pasiteiravimus, gautus pranešimus bei nuolaidų kuponus.

Pirkėjas atsiskaitymui už prekes gali pasirinkti kelis būdus:

Apmokėjimas banko pavedimu – kai Pirkėjas atlikęs užsakymą, į savo el. pašto dėžutę gauna išankstinio mokėjimo sąskaitą, kurią apmoka prisijungęs prie savo naudojamo banko internetinės sistemos arba nuvykęs į artimiausią banko skyrių perveda pinigus į Pardavėjo sąskaitą.

Pastabos 

Atliekant banko pavedimą prašome įrašyti Jūsų užsakymo numerį kaip mokėjimo paskirtį. Taip pat užsakymo numerį kaip įmokos kodą. Užsakymas nebus išsiųstas, kol pinigai nepasieks mūsų banko sąskaitos.
Kadangi padarytą pavedimą mes pamatysime tik kitą darbo dieną, jei norite, kad prekes išsiųstume anksčiau, prašome paštu info@stiliusmoterims.lt  atsiųsti pavedimo kopiją ir telefonu +37068468574 suderinti dėl prekių išsiuntimo.
Sąskaitos rekvizitai:

Gavėjas: Giedrė Lazarčikė
Banko pavadinimas: „Paysera LT“, UAB
Swift kodas: EVIULT21XXX
Banko kodas: 35000
Atsisk. sąskaita: LT753500010007338673

Mokėjimą pavedimu atlikite tik gavę išankstinę sąskaitą.
Prekes išsiunčiame tik gavę mokėjimo patvirtinimą.

Apmokėjimas paysera sistema – kai išankstinis apmokėjimas atliekamas pasinaudojant Pirkėjo naudojama elektroninės bankininkystės sistema. Mokant už prekes šiuo būdu, elektroninės bankininkystės sistemoje sukuriamas mokėjimas pagal Pirkėjo apmokamą užsakymą. Šią paslaugą Pardavėjas teikia bendradarbiaudamas su partneriu – UAB „Paysera LT“ (įmonės kodas 300060819), valdančiu sistemą www.paysera.lt. Šiuo atveju pinigus Pirkėjas perveda į UAB „Paysera LT“ sąskaitą banke.

Pasirinkę šį atsiskaitymo būdą, galėsite saugiai ir nedelsdami atsiskaityti elektroninės bankininkystės būdu („bank link“ per Paysera mokėjimų sistemą) iš Lietuvoje veikiančių bankų ar kredito unijų sąskaitų. Atsiskaitymas taip gali vykti per elektroninę bankininkystę, naudojant mokėjimo inicijavimo paslaugą (MIP). Ši paslauga yra saugi, kaip ir „bank link“ , o pati technologija yra reglamentuota Europos Sąjungos PSD2 direktyvoje. Taip pat galite atsiskaityti grynaisiais pinigais MAXIMA kasose, “Perlo” terminaluose, “Narvesen”, “Lietuvos spauda” bei grynais banke.

Stiliusmoterims.lt savo svetainėje nekaupia jokių asmeninių Pirkėjų duomenų, susijusių su jo mokėjimu. Tokie mokėjimo pavedimai tvarkomi mūsų partnerių, ir sutikimą apie asmens duomenų tvarkymą gauna tiesiogiai iš Pirkėjo.

Kiti tikslai, dėl kurių yra tvarkomi Pirkėjo duomenys: sudaromos sąlygos įsigyti prekes; identifikacijos tikslais; būtinųjų žinučių siuntimui, kad galėtume teikti savo paslaugas; teikdami Pirkėjo pirkimų puslapyje apžvalgą (pirkimų istoriją); kad būtų galima teikti savo paslaugas be techninių klaidų ir, kad būtų galima atpažinti ir pašalinti identifikuotas klaidas.

Pirkėjo duomenis taip pat bus tvarkomi siekiant apsaugoti toliau nurodytus teisėtus stiliusmoterims.lt ir (arba) bet kurių trečiųjų šalių teisėtus interesus: ginčų sprendimo, Taisyklių vykdymo įgyvendinimas ir gynimas; el. parduotuvės naudojimo analizė ir vertinimas tęstinio mūsų produktų ir paslaugų gerinimo tikslais; neteisėtos veikos, ypač sukčiavimo, prevencija, atskleidimas bei poveikio priemonių taikymas; el. parduotuvės saugumo, saugomų Duomenų bei kibernetinių atakų ir kitų grėsmių el. parduotuvės vientisumui prevencija.

Asmens duomenys tvarkomi naudojant saugias priemones, apsaugančias šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo arba kitų neteisėtų veiksmų.

 Komentarai ir atsiliepimai

Kai lankytojai rašo komentarus tinklalapyje, mes renkame duomenis, matomus komentaro paskelbimo formoje, o taip pat lankytojo IP adresą bei naršyklės vartotojo įrašą, kad apsisaugotume.

Iš Jūsų el.pašto adreso gali būti sugeneruotas anonimizuotas duomenų įrašas (angl. hash) ir pateiktas Gravatar paslaugos teikėjui, norint patikrinti, ar Jūs naudojatės šia paslauga. Gravatar privatumo politika pateikiama čia: https://automattic.com/privacy/. Patvirtinus Jūsų komentarą Jūsų profilio nuotrauka yra matoma viešai šalia Jūsų komentaro.

 Saugumas internete

Prieiga prie Pirkėjo paskyros saugoma Pirkėjo nustatytu slaptažodžiu, už kurio slaptumą ir neatskleidimą yra atsakingas pats Pirkėjas.

Prieiga prie Pirkėjo Duomenų yra suteikiama tik tiems asmenims, kuriems ji yra reikalinga šioje duomenų apsaugos politikoje aprašytais tikslais. Tokius asmenis saisto taikomi duomenų apsaugos įstatymai.

 Slapukai (cookies)

Svetainėse slapukai naudojami, siekiant vesti statistiką, tokią kaip asmenų apsilankymų interneto svetainėje skaičius ir srautas. Tokia informacija nebūna susieta su asmenine informacija. Asmuo gali bet kada išjungti slapukų naudojimą, tačiau be slapukų kai kurios interneto svetainės www.stiliusmoterims.lt funkcijos gali neveikti arba veikti netinkamai. Be aiškaus Pirkėjo leidimo nėra naudojami šiame skirsnyje nurodyti asmens duomenys, ypač IP adresas, nebent toks naudojimas yra būtinas teikti mūsų paslaugoms ir (arba) saugumo tikslais, ypač – kibernetinių atakų, tokių kaip duomenų surinkimas ar paslaugos trikdymo atakos prevencijai bei leidimo neturinčių programų prevencijai.

Slapukai naudojami internetinės parduotuvės krepšelio formavimui (svetainės pagrindinei veiklai vykdyti) ir svetainės lankytojų statistiniams duomenims skaičiuoti. Naudojantis interneto svetaine, iš kliento gali būti pareikalauta atlikti registraciją tam, kad jis galėtų užsakyti drabužius. Tokiu atveju kliento reikalaujama pateikti asmens duomenis (tokius kaip vardas, el. pašto adresas, telefonas ir pan.). Bendrovė turi teisę savo nuožiūra visais teisėtais būdais naudotis visa asmens pateikta informacija ir duomenimis, kuriuos asmuo pateikia atlikdamas registraciją arba kitais būdais. Slapukas, krepšelio formavimui, sukuriamas, kai vartotojas įkelia prekes į krepšelį, o Ištrinamas, kai vartotojas uždaro (atsijungia) svetainės langą (baigia sesiją).

Galite leisti įrašyti slapukus arba jų atsisakyti. Dauguma žiniatinklio naršyklių automatiškai priima slapukus, bet galite pakeisti savo naršyklės nuostatas, jei norite nepriimti slapukų arba gauti įspėjamąjį pranešimą prieš juos įrašant.

Jokie asmeniniai kliento duomenys nėra kaupiami slapukų pagalba.

Būtinų slapukų įrašymo metu jokiems tretiesiems asmenims informacija nėra teikiama.

Pirkėjui prisijungus prie mūsų el. parduotuvės platformos, parodomas slapukų pranešimas.

Kai Jūs rašote komentarą šiame tinklalapyje, Jūs galite pasirinkti, ar norite, kad Jūsų vardas, el.paštas ir tinklalapis būtų išsaugotas slapukuose. Taip daroma Jūsų patogumui, kad Jums nereikėtų šių duomenų suvedinėti iš naujo, kiekvieną kartą kai komentuojate. Šie slapukai saugomi vienerius metus.

Jei Jūs turite paskyrą ir prisijungiate mūsų tinklalapyje, mes sukuriame laikiną slapuką, kuriame įrašoma, ar Jūsų naršyklė priima slapukus. Šis slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos ir yra ištrinamas kai uždarote savo naršyklę.

Kai Jūs prisijungiate, mes taip pat sukuriame kelis slapukus, kuriuose saugoma Jūsų prisijungimo informacija ir Jūsų ekrano rodymo pasirinkimai. Prisijungimo slapukai galioja 2 dienas, o ekrano nustatymų – vienerius metus. Jei Jūs pažymite pasirinkimą “Prisiminti mane”, Jūsų prisijungimo slapukas galios 2 savaites. Kai atsijungiate iš savo paskyros, prisijungimo slapukai ištrinami.

Jei redaguojate ar paskelbiate įrašą, Jūsų naršyklėje išsaugomas papildomas slapukas. Šis slapukas nesaugo asmeninių duomenų, tačiau išsaugo įrašo, kurį ką tik redagavote ar paskelbėte, ID. Šis slapukas baigia galioti po 1 dienos.

Kaip peržiūrėti slapukus?

Toliau pateikiamas nuorodų sąrašas, kaip peržiūrėti slapukus skirtingose naršyklėse. Jeigu naudojate kitą naršyklę, žiūrėkite naršyklių slapukų informaciją. Jeigu naudojate mobilųjį telefoną, išsamesnę informaciją rasite savo telefono vadove.

„Firefox“

https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

„Chrome“

https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647&topic=14666&ctx=topic

„Internet Explorer 8–11“

http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/delete-manage-cookies

Slapukų išjungimas / įjungimas ar šalinimas

Slapukus apriboti ar užblokuoti galite per naršyklės nuostatas. Jeigu norite, kad interneto svetainės visiškai netalpintų slapukų Jūsų kompiuteryje, galite pakeisti savo naršyklės nuostatas taip, kad Jums būtų pranešta prieš patalpinant bet kokį slapuką. Taip pat galite pritaikyti savo nuostatas taip, kad naršyklė atmestų visus slapukus arba tik svetimus slapukus. Panašiai galite pašalinti savo slapukus, kurie jau buvo patalpinti kompiuteryje. Atkreipkite dėmesį, kad turėsite atskirai pritaikyti nuostatas kiekvienai naudojamai naršyklei ir kompiuteriui. Informuojame, kad jeigu nenorite slapukų, mes negalėsime užtikrinti, jog mūsų interneto svetainė tinkamai veiks. Kai kurios svetainės funkcijos gali būti prarastos, o kai kurių interneto pusalapių galite daugiau nematyti. Be to, atmetę slapukus nebūtinai nematysite reklamų. Tai reiškia, kad reklamos daugiau nebus pritaikomos prie Jūsų interesų ir bus dažniau kartojamos. Kiekviena naršyklė turi skirtingą nuostatų pritaikymo metodą. Jeigu reikia, pasinaudokite savo naršyklės žinyno funkcija, kad parinktumėte tinkamas nuostatas. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti internete, svetaineje http:// www.aboutcookies.org/

Atsižvelgiant į tai, kaip veikia internetas ir žiniatinklio svetainės, mes ne visada žinome apie slapukus, kuriuos patalpina trečiosios šalys per mūsų interneto svetainę. Tai ypač taikytina atvejams, kai mūsų interneto svetainėje yra vadinamieji įtaisytieji elementai: tekstai, dokumentai, vaizdai ar trumpi vaizdo klipai, kurie išsaugoti kitos šalies svetainėje, bet rodomi mūsų ar per mūsų interneto svetainę.

Todėl jeigu susidursite su tokiais slapukais mūsų interneto svetainėje, kurių mes nenurodėme ankščiau, praneškite mums. Arba kreipkitės tiesiogiai į susijusią trečiąją šalį ir paklauskite, kokius slapukus jie patalpino, kodėl taip daro, apie slapuko naudojimo trukmę ir kaip jie užtikrina Jūsų privatumą.

 Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapių įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

 Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Jei parašote komentarą, jo tekstas ir metaduomenys yra saugomi neribotą laiką. Taip daroma todėl, kad galėtume atpažinti ir patvirtinti ateities komentarus automatiškai, vietoje administratoriaus patvirtinimo.

Kai užsiregistruojate mūsų tinklalapyje ir tampate vartotoju, mes saugome visus Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos Jūs pateikiate savo paskyroje. Kiekvienas vartotojas gali matyti, redaguoti ir ištrinti savo asmeninius duomenis bet kuriuo metu (išskyrus vartotojo vardą). Tinklalapio administratoriai tai pat gali matyti ir redaguoti šiuos duomenis.

Pirkėjų duomenys yra saugojami aktyviojoje duomenų bazėje ir naudojami 2 metus tiesioginės rinkodaros tikslais. Pirkėjo duomenys yra saugomi 2 metus nuo paskutinio pirkimo. Po šio termino kliento duomenys yra (automatiškai) sunaikinami.

 Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, arba kada nors rašėte čia komentarą, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams.

 Trečiosioms šalims perduodamas duomenų tvarkymas

Specifinėms paslaugoms teikti stiliusmoterims.lt gali samdyti išorinius paslaugų tiekėjus, kurie atlieka duomenų tvarkymo procedūras mūsų vardu bei pagal mūsų užsakymą. Mes užtikriname, kad duomenų tvarkymas vyktų vadovaujantis  sudarytomis sutartimis su trečiosiomis šalimis bei teisės aktais. Trečiųjų šalių paslaugos: vietos serveriuose suteikimas, pristatymo paslaugų suteikimas, naudojimosi analizė, paskyros patvirtinimas, mokėjimų apdorojimas bei saugus atsiskaitymas, buhalterinių paslaugų suteikimas, el. parduotuvės platformos priežiūra ir saugumas.

Įstatymai įpareigoja teikti asmens Duomenis valstybinėms ar priežiūros institucijoms, kiek tai reikalinga siekiant išvengti nusikaltimų rizikos.

Visais kitais atvejais Pirkėjo duomenys trečiosioms šalims bus perduodami tik, jei Pirkėjas pats suteikė trečiosioms šalims prieigą prie savo Duomenų.

 Statistika

„Google“ produktų naudojimas

Ši svetainė naudoja „Google Analytics“. „Google Analytics“ naudoja „slapukus“, tekstines rinkmenas, kurios saugomos jūsų kompiuteryje ir kurios leidžia analizuoti tai, kaip naudojatės Svetaine. Slapukų sukuriama informacija, susijusi su tuo, kaip naudojatės šia Svetaine, paprastai perduodama ir saugoma „Google“ serveryje.

Stiliusmoterims.lt gali naudoti „Google“ pakartotinės rinkodaros technologiją.  „Google Remarketing“. Ši technologija leidžia vartotojams, kurie jau yra apsilankę mūsų Svetainėje ir naudojęsi mūsų internetinėmis paslaugomis bei išreiškę susidomėjimą mūsų pasiūlymu, pakartotinai gauti reklamas „Google“ partnerių tinklo svetainėse. Reklamų rodymą įgalina naudojami slapukai. Tekstinės rinkmenos leidžia analizuoti vartotojų elgseną jiems apsilankius Svetainėje. Tuomet ji naudojama teikiant tikslines produktų rekomendacijas ir specialiai pritaikytą reklamą. Duomenis, „Google“ surinktus specialiai pritaikytos reklamos būdu bei iš trečiųjų šalių teikėjų lankytojų duomenų (pvz. amžiaus, lyties ir interesų) fiksuoja „Google Analytics“.

Jei Pirkėjas nepageidauja gauti specialiai pritaikytos reklamos ir (arba) pageidauja, kad jo Duomenys nebūtų fiksuojami ir naudojami, „Google“ slapukų naudojimą tokiais tikslais gali išjungti „Google“ reklamų nustatymuose adresu www.google.com/settings/ads pagal poreikį pakeisdami nustatymus. Be to, trečiųjų šalių slapukų naudojimą galite deaktyvuoti apsilankę „Network Advertising“ deaktyvavimo puslapyje adresu http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

 Taisyklių keitimas

Duomenų valdytojas turi teisę iš dalies arba visiškai pakeisti Taisykles apie tai pranešdamas www.stiliusmoterims.lt tinklapyje.

Taisyklių papildymai arba pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y. nuo tos dienos, kai jie atsiranda interneto parduotuvėje.

Jeigu Pirkėjas nesutinka su nauja Taisyklių redakcija, jis turi teisę jos atsisakyti.

Jei po Taisyklių papildymo arba pakeitimo Pirkėjas ir toliau naudojasi interneto parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Pirkėjas sutinka su naująja Taisyklių redakcija.

 Informacijos pateikimas ir perdavimas

Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu Duomenų valdytojui yra pateikiami elektroniniu paštu info@stiliusmoterims.lt.

Atsakymą Duomenų valdytojas pateikia ta pačia forma, kuria buvo gautas pranešimas arba pretenziją.

 

 

 

Krepšelis
Jūsų krepšelyje nėra produktų!
Iš viso
0.00
Tęsti apsipirkimą
0